SÆBY HÅNDVÆRKERFORENING

- Socialt og fagligt netværk blandt håndværkere

Arrangementer

Sæby Håndværkerforenings arrangementer er altid for medlemmer incl ledsager.

Virksomhedsbesøg, foredragsholdere, Sociale aftener m/spisning, faglige sammenkomster mm

Den årlige generalforsamling er kun for medlemmer.

 

 

18 oktober 2019 , kl 18.00 :

Vinsmagning og mad , Sæby Golfklub

 

14 november 2019 kl 18.00:

Generalforsamling med spisning. Sæby Søbad

 

30, august 2020

Læsøtur:

 Vejret viste sig fra sin absolut bedste side, da vi 21 glade og forventningsfulde medlemmer og ledsagere drog mod færgelejet i Frederikshavn for at nyde dagen og det gode selskab.

De fleste nød det gode vejr på agterdækket og snakken gik lystigt. Vi ankom til Læsø og gik mod Hummerens Hus, hvor vi skulle indtage en udsøgt frokost. Det var én af de bedre kolonariske oplevelser.

Efterfølgende gik vi om bord på Rønnerbussen, hvor vi med kyndig fortælling og stabil kørsel kom frem til Læsø Saltsyderi. Her var tiden fri og en del lyttede til en fortælling af en medarbejder på stedet, meget interessant at høre lidt om Saltsyderiet og Læsø’s historie. Vi havde også mulighed for at købe det berømte Læsø Salt, hvilket også nogle benyttede sig af.

Herefter gik turen videre ud på Rønnerne hvor vi igen fik noget af Læsø’s historie. En fantastisk udsigt ud over kampestens formationer, vådområderne og solens leg med skyerne. En fascinerende køretur og lærerig fortælling.

På tilbageturen slog vi vejen forbi Storhaven, som er kendt for si  ne pandekager og især softicen, som de fleste af os skulle smage…

Kl. 17.00 landede vi igen på havnen i Vesterø og vi fik eftermiddagskaffe på Carlsens Hotel.

Kl. 18.40 afgik færgen atter mod Frederikshavn og et fantastisk arrangement og rigtig god tur sluttede.